Panttereille uusi hallitus
RSS PanthersJulkaistu: 14.10.2024 19.05

Panttereille uusi hallitus

RSS Panthersille on valittu uusi hallitus ja seuran vuosikokous on vahvistanut toimintasuunnitelman. Toimintasuunnitelmaa on vahvasti ohjannut toukokuussa julkaistut seuran arvot ja strategia. Toimintasuunnitelmassa korostuu Yhteisöllisyys, Osallistaminen, Vastuullisuus ja Suunnitelmallisuus. Näiden neljän teeman on tarkoitus ohjata toimintaamme kohti kaikille antoisaa liikuntaharrastusta sekä tarjota turvallinen polku etenkin alaikäisille jäsenillemme liikunnan parissa.

Yhteisöllisyys: Pantteriperheen vahvistaminen
Yhteisöllisyyden edistäminen ja Pantteriperheen henki ovat kulmakiviä toiminnassamme. Tavoitteenamme on vahvistaa ilmapiiriä, jossa yhdenvertaisuus, kunnioitus ja arvostus ovat jokapäiväistä todellisuutta.

Osallistaminen: Kaikki mukaan
Osallistamisen teema korostuu kaikessa toiminnassamme. Haluamme varmistaa, että jokainen jäsen tuntee olevansa arvokas osa seuraa.

Vastuullisuus: Turvallisen ympäristön ylläpitäminen
Vastuullisuus on perusta turvalliselle ja kehittävälle harrastusympäristölle. Sitoutuminen turvallisuuteen ja hyvinvointiin on keskeistä.

Suunnitelmallisuus: Tavoitteellinen ja rohkea toiminta
Suunnitelmallisuus ohjaa toimintaamme kohti asetettuja tavoitteita. Kannustamme jäseniämme rohkeuteen ja omien tavoitteiden saavuttamiseen salibandyurallaan.

Toimintavuotemme 2024-2025 keskittyy näiden arvojen mukaisen toiminnan toteuttamiseen, edistämiseen ja kehittämiseen. Pyrimme varmistamaan, että jokainen toimintamme osa-alue heijastaa yhteisöllisyyttä, osallistamista, vastuullisuutta ja suunnitelmallisuutta, jotta Pantteriperheenä voimme kasvaa ja menestyä yhdessä.


8.10 pidetty seuran vuosikokous valitsi Panttereille uuden hallituksen. Uusia hallituksen jäseniä ovat Anu Laaksonen (P12), Perttu Raussi (P19) ja Jani Paasonen (Kuntosäbä). Hallituksessa jatkaa edelliseltä kaudelta rahastonhoitajan ja puheenjohtajan tehtävissä toimineet Suvi Rekola (P19) ja Joonas Mämmelä (P11). Seuran vuosikokous vahvisti toimintasuunnitelman tulevalle vuodelle, mikä noudattaa vahvasti aiemmin tänä vuonna julkaistuja seuran arvoja. Hallituksen jäsenet tavoitat helpoiten sähköpostitse hallitus (at) rsspanthers.fi tai etunimi.sukunimi (at) rsspanthers.fi


Joonas Mämmelä, puheenjohtaja
Olen ajautunut salibandyn pariin oman mielenkiinnon ja lasten harrastamisen kautta. Tällä hetkellä vaikutan P11 joukkueen mukana rahastonhoitajan tehtävissä.

Anu Laaksonen, varapuheenjohtaja
Salibandyn pariin eksynyt lapsen harrastuksen kautta vuodesta 2019 alkaen, ja nyt tällä hetkellä roolini seurassa p12 joukkueen JoJo😄

Suvi Rekola, rahastonhoitaja
Olen ollut mukana lapseni joukkueen touhuissa vuosien ajan, sittemmin olen tullut mukaan seuran hallitukseen rahastonhoitajaksi. Vaikka itse en ole salibandykentillä kirmaillut on ollut mahtava seurata lapseni joukkueen pelaamista ja nähdä, kuinka pelaajat kehittyvät ja nauttivat lajista.

Perttu Raussi, jäsen
Salibandyn riemuihin olen tutustunut n.10vuotta sitten, kun meidän keskimmäinen aloitti harrastuksen. Olen toiminut aiemmin useamman vuoden Panthersin 07Black joukkueen vastuuvalmentajana ja samalla siinä sivussa olen ollut Panthers hallituksessa kahden kauden ajan muistaakseni 2018-2020. Silloin toimin myös seuran junioripäällikkönä kyseisen ajan.
Olen myös ollut jääkiekon parissa n.12 vuoden ajan, kun vanhin poikani sekä nuorimmainen tytär ovat pelanneet sitä. Jääkiekon parissa olen ollut usean vuoden ajan valmentajana myös, mutta tällä hetkellä aikani kuluu iltaisin P19 joukkueen vastuuvalmentajana Panthersissa.
Olen aina halunnut olla mukana joukkueen toiminnassa ja nähdä suoraan paikan päällä lasten iloiset ilmeet, tunteiden purkauksia, joukkuehengen luomista ja ennen kaikkea liikunnan ilosanomaa.

Jani Paasonen, jäsen
Nuorempana olen pelannut salibandya alasarjoissa. Nyt vähän varttuneempana pelailen kuntosählyporukoissa ja seurailen lähiseudun joukkueiden pelejä. Valmennus- ja jojokokemusta on juniorifutiksen parista. Hallitukseen lähdin antaakseni oman panokseni paikallisen seuran toimintaan.