Panthers P15 + LFT P15 = LFT/Panthers P16
P15 pojat 2009/2010Julkaistu: 06.04.2024 15.12

Panthers P15 + LFT P15 = LFT/Panthers P16

Joukkueiden välinen yhteistyö on jo käynnistynyt !

Otsikossa esitelty yhtälö on saanut molempien seurojen hallitusten hyväksynnän ja näin ollen voidaan todeta, että kaudella 2024 – 2025 Kanta-Hämeessä tullaan pelaamaan salibandyä P16 kilpasarjassa Panthersin ja LFT:n yhteisjoukkueella.

Molemmissa joukkueissa todettiin omilla tahoillaan jo juuri päättyneen kauden aikana, että nykyisillä harrastajamäärillä ei jatkossa enää ole mahdollista jatkaa joukkueiden toimintaa. Joukkueiden taustahenkilöt kävivät hyvät avoimet keskustelut yhdistymisen mahdollisuudesta ja kun tärkeimmät henkilöt, eli joukkueiden pelurit, ottivat idean vastaan positiivisesti, niin päätettiin asiaa lähteä edistämään molemmissa joukkueissa tosissaan.

Toimintasuunnitelmaa ollaan jo yhdessä valmistelemassa ja asiat tuntuvat etenevän sujuvasti eteenpäin. Suunnitelman mukaan yhteisjoukkue treenaa heti tästä keväästä lähtien yhdessä niin Lopella kuin Riihimäelläkin. Näinpä olemmekin jo kokoontuneet useamman kerran yhdessä treenaamassa ja tekemisen meininki on ollut hyvällä tasolla ja uudet joukkuekaverit ovat tuoneet mukavasti piristystä harjoituksiin. Kevään mittaan siis tutustutaan toisiimme, treenaillaan yhdessä ja varmaan pelaillaan muutamia harjoitusotteluitakin, niin saadaan toiminta kunnolla käyntiin.

Joukkueen some-osasto toimii varmasti jatkossakin erittäin aktiivisesti ja yhdistyvien joukkueiden toiminnan aloittamiseen liittyviä kuvia / fiiliksiä kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://www.instagram.com/rsspanthersp15/

Joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) tai joukkueenjohtaja Riikkaan (puh. 040 731 8839) jos salibandy kiinnostaisi harrastuksena!